dijous, 4 d’octubre del 2012

Fem el xafarder

La tasca que ens ha set encàrregada ha estat la de comentar tres pàgines web diferents. Per tant, ara començaré amb el primer.

-La pàgina ens facilita molta informació sobre  literatura. Podem trobar informació sobre conceptes i la narrativa modernista, els conceptes i la narrativa del noucentisme, els moviments d'avantguarda, els costums de lleure catalans ( el teatre i el cinema), la llengua literària, literatura infantil i juvenil. Trobem també, que pot servir de gran utilitat, la cronologia de la literatura catalana des dels inicis del modernisme i la cronologia de la literatura universal.
Per a consultar, també trobem biografíes d'autors, un índex de textos i la bibliografía utilitzada a l'hora de redactar la web.
A la web també hi ha un espai dedicat a la renaixença, el qual, és gairebé igual d'extens que tot el que s'ha dedicat a l'altre informació que hi aparèix. 

enllaç 2
-La web s'anomena Traces. Està basada en el projecte, anomenat també, traces, el qual consisteix en una base de dades que recull la informació relacionada amb les diferents disciplines de la filologia catalana.
Aquí, podem trobar-hi un catàleg de documents (entre altres) i notícies de l'actualitat.

enllaç 3  
-La web, és un mapa que ens fa referència a on vivien diferents autors i ens proporciona informació d'aquests mateixos.


Clàudia De Matos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada