dijous, 25 d’octubre del 2012

Agència de Càsting

Blanca: És la filla de Carles i ha estat capturada pels pirates, el capità dels quals és Saïd, l'home del que finalment s'acaba enamorant tot i que veu els musulmans com a gent dolenta degut a la seva religió cristiana. Blanca és molt religiosa degut a l'educació que ha rebut de petita.







Saïd: És el capità del vaixell on passa la història, és un vaixell de corsaris algerians. És generós i noble, tot i que el seu objectiu és venjar-se dels cristians que van matar els seus pares.












Carles
: És el pare de la Blanca. Està al servei del rei i és ric. Va enviar a la seva filla a un convent perquè va creure que estava destinada a ser monja.














Ferran
: És el patró del vaixell cristià que ha estat segrestat i atracat pel vaixell de pirates comandat per Saïd. És el cosí de Blanca i està enamorat d'ella fins a tal punt que donaria la vida per ella.





















Hassèn: És un tripulant del vaixell de Saïd i l'home de confiança i servidor absolut d'aquest. Sempre protegeix al seu capità quan l'ataquen.





Joanot: És un cristià renegat que viu torturat pel fet de que va matar a la seva dona, així que es va afegir amb els pirates musulmans per castigar-se a si mateix.













Malek: Tripulant del vaixell de Saïd, és el segon capità i té l'ambició d'apoderar-se de la nau.










Osman: Corsari del vaixell de Saïd. Pretén enriquir-se gràcies a ser pirata.














Mahomet: Tripulant del vaixell de Saïd una mica cobard. Sempre dóna suport al que diuen en Malek i l'Osman i també té l'ambició de fer-se ric igual que l'Osman.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada